Tienda.dk ejes og drives af Tienda Denmark IVS.

Tienda Denmark IVS
Kongevejen 31
3000 Helsingør
CVR:36474939

 

 

Historien om Tienda.

Idéen om Tienda Webshop kom til ved et tilfælde på en varm solskins dag i haven sammen med gode venner og forretningspartnere i sommeren 2016. Samtalen falder på webshops, og hvorfor det skal være så dyrt at fremstille en webshop på egen hånd, samt de løsninger der findes som klar-parat-start shops, ofte er dyre og samtidig fjerner muligheden – eller i hvert fald begrændser muligheden – for at skille sig ud med individualisme.

 

Nøgleord: Let tilgængelig, stor frihed, lav omkostning
Over kaffen blev grundplanen lagt for at ændre på dette. Hvis vi tog udfordringen op, skulle vi skabe en platform hvor alle kunne være med økonomisk, der skulle være mulighed for at tage kreditkort betalinger, let at designe og bygge op. Og så skulle vi have et navn. Navnet blev Tienda der er spansk og betyder butik.

 

Verden mest udbudte platform
Platformen blev WordPress med Woocommerce fordi den giver utallige muligheder. Samtidig kan en webshop indehaver exportere sine data, varer og setup og tage den med sig, såfremt han/hun ønsker at flytte til egen server senere. Det vil vi naturligvis blive kede af da vi mister kunden igen, men det var vigtigt for os at finde en løsning der ikke stavnsbinder vores kunde. Frihed frem for alt for kunderne

Ligeledes kan man naturligvis importere sin eksisterende woocommerce webshop, såfremt man ønsker at flytte til os.

 

Maximal frihed
Vores hoved tema er Divi fra Elegant Themes. Der findes andre alternativer, men Divi giver absolut maximal frihed. Samtidig giver det mulighed for os at supportere med færdige designs af fx. specielle tilbudsider, capture pages etc.

 

Vi gik i luften officielt 1. August 2016. Siden er der blevet ændret, tilføjet og forbedret og det fortsætter vi med. Vi tilføjer hele tiden nye plugins som vores kunder frit kan benytte uden meromkostninger.

Vores mission:
Vores mission er at skabe den bedste platform, til den billigeste pris og med størst frihed for vores kunder.