Spørgsmål?

Ring til os på 71 54 16 94

alle hverdage mellem
10.00-20.00

Få din egen gratis webshop

Webshop, hjemmeside

og blog i samme løsning

Hos Tienda tilbyder vi alle en fuldt funktionsdygtig webshop til priser alle kan være med på. Vores webshop er bygget op omkring WordPress med Woocommerce samt en masse plugins der er til din rådighed uden ekstra omkostninger.

Du kan fra den første dag oprette varer og begynde at sælge.

Vælg mellem normal eller pro webshop. Der er ingen tidsbegrænsning, på normal versionen eller krav om at opgradere til pro version. Forskellen mellem normal og pro er hovedsageligt hvor mange plugins du får med samt hvor meget diskplads du har til rådighed.

I og med det hele er baseret på wordpress, får du også en komplet hjemmeside samt professionel blog. Du kan tilmed vælge om besøgende skal starte direkte i shoppen, på hjemmesiden eller på bloggen.

Opret en webshop allerede i dag og begynd at sælge!

Opstart uden risiko

Har du en god idé?

Mange mennesker drømmer om at bryde ud af rotteræset og starte selvstændigt. Uanset om du har taget skridtet mod selvstændighed allerede, eller er ved overvejelserne endnu, gør Tienda det lettere.

Du kan komme i gang uden at skulle spekulere i store investeringer til hjemmside. Det at bygge en webshop fra bunden, koster ofte mange flere tusinde kroner. Det er ikke ualmindeligt at en nystartet webshop har kostet i omegnen af kr. 50,000 eller mere. Hos Tienda kan du gøre det for en brøkdel og du får alle nødvendige værktøjer til at drive en profesionel forretning fra dag ét!

Tienda gør det muligt for alle at modtage kreditkort betalinger, også fra dag ét, uden du som indehaver af din shop, skal spekulere på indløsningsaftaler og lignende.

Tag springet og start din webshop shop allerede i dag!

Få din egen gratis webshop

Tag imod kort i din butik!

Med Tienda kan du modtage kortbetalinger næsten med det samme. Vi understøtter Stripe og hjælper dig oprettelse af konto og opstætning i din shop.

Du skal ikke tænke på indløsningsafter eller betalings gateways. Alene dette kan let løbe op i mere end kr. 5000,- inden du har solgt så meget som ét produkt, såfremt man ønsker at kunne modtage en bred vifte af de mest anvendte kort, men med en Tienda Pro webshop hjælper vi med at implementere uden dette koster ekstra. Faktisk er en shop med kortbetalinger hos Tienda billigere end gateway aftale der står alene.

Kortgebyrer etc. er endda i de fleste tilfælde billigere med Stripe end du får hos danske udbydere, der er intet abonnement der skal betales. Udbetaling af dine penge hos Stripe sker 7 dage efter indbetaling! Til sammeligning risikerer du med en aftale med en dansk udbyder at skulle vente fx. løbende måned + 20 dage, og det er længe at vente på sine penge!

Responsiv Butik

Tienda Webshop’s benytter udelukkende responsive temaer. Så uanset om du vælger en gratis shop eller vores pro udgave. hvorledes du designer din butik, eller hvilket tema du benytter, vil din butik tilpasse sig til den enhed din kunde besøger den fra.

Blandt de temaer du kan vælge i mellem er Divi, et af de mest udbredte temaer i dag, der har en inovativ udvikling hele tide. Hos Tienda sørger vi naturligvis for at temaerne er opdateret til nyeste version hele tiden.

Benytter du vores Divi tema, kan du individuelt tilpasse hver side til hvordan den skal se ud henholdvis på pc, tablet eller mobil telefon. Se video eksempler nedenfor. Med Divi får du en visuel deigner, så du kan se ændringer etc med det samme. Alt sammen helt kodefrit, naturligvis!

Tienda.dk er opbygget i Divi.

Divi tema har en værdi af $249,- (ca. kr. 1.600,-) men følger med din Tienda webshop, uden meromkostning og med alle fremtidige opdateringer!